Om oss

Brunnsalléns förskola ligger vid Ramlösa brunnspark med tillgång till dess sköna natur och kulturarv. Här kan vi följa hur årstiderna växlar; blommorna som slår ut, bladen som skiftar färg och Lussebäcken som fryser till.

På Brunnsalléns förskola finns tre avdelningar: Begonia, Kastanjen och Solstrålen. Vi förändrar och utvecklar ständigt förskolans lärandemiljöer för att utmana barnen i sin utveckling. Kom gärna och besök vår trivsamma förskola, men ring och avtala tid med någon ur vår personal så att vi kan berätta och visa er runt.

Vårt närområde

Vi är två kommunala förskolor i Ramlösa, Musikantens förskola och Brunnsalléns förskola. Förskolorna arbetar tillsammans med bland annat öppningar och stängningar, som sker på vår förskola.

Femåringarna i området träffas regelbundet. De utmanas tillsammans i sitt lärande och lär känna varandra inför starten i förskoleklassen.

I vår närhet finns Brunnsparksskolan med klasser från förskoleklass till årskurs 5. Vi är alla en del av Helsingborgs stads skolor, det gemensamma namnet på våra över hundra kommunala förskolor, grundskolor, särskolor och gymnasieskolor i Helsingborg.