Om oss

Brunnsalléns förskola ligger vid Ramlösa brunnspark med tillgång till dess sköna natur och kulturarv. Här kan vi följa hur årstiderna växlar; blommorna som slår ut, bladen som skiftar färg och Lussebäcken som fryser till.

På Brunnsalléns förskola finns tre avdelningar: Begonia, Kastanjen och Solstrålen. Vi förändrar och utvecklar ständigt förskolans lärandemiljöer för att utmana barnen i sin utveckling. Kom gärna och besök vår trivsamma förskola, men ring och avtala tid med någon ur vår personal så att vi kan berätta och visa er runt.

Vårt närområde

Tillsammans med Musikantens förskola utgör vi Brunnsparkens förskolor. I närområdet finns också Brunnsparksskolan, som har klasser från förskoleklass till årskurs 5.

Förskolorna arbetar tillsammans med bland annat öppningar och stängningar. De sker på vår förskola. Alla våra femåringar träffas regelbundet. De lär känna varandra inför förskoleklassen och får uppleva spännande saker tillsammans. Vi arbetar också tillsammans med hälsa och miljö, och är Grön Flagg-certifierade.